Bøger fylder, og de kan hurtigt optage en masse plads i rummet. Mange vælger at opbevare bøger skjult i f.eks. kasser, men derved bliver de gemt væk og er ikke til lige at finde frem. Det kan i nogle tilfælde være en god idé, hvis rummet er småt, og der er pladsmangel. Hvis pladsen er til det, kan bøger og bogreoler dog også gøre noget super fint for indretningen.

 

Bogreolen, der giver dig dit eget bibliotek

Er du en læsehest og har massevis af bøger? Så kræver det god plads at få plads til dem alle. Det kan en stor bogreol klare – sådan en der fylder hele væggen. Få følelsen af at have dit eget mini-bibliotek og placér en god lænestol foran, som du kan sætte dig i, så du kan fordybe dig i de mange gode bøger. Indretter du med en helvægsreol, har du også en undskyldning for at købe flere bøger – der er altid plads til én mere.

© deringhall.com

Bogreolen til andet end bøger

Måske du ikke har så mange, at du har brug for dit eget mini-bibliotek. Du har måske bare et mindre antal bøger, som du gerne vil have stående fremme. Dét kan du stadig – og samtidig give bogreolen et kunstnerisk udtryk ved at udstille bøgerne sammen med magasiner, billedrammer, skulpturer eller lignende. Reolen behøver ikke at være så struktureret, men må godt se lidt kreativ ud. Leg med det og se, hvilke nips-ting der passer på reolen.

© casa.abril.com.br

 

Bogreolen, der hænges op på væggen

Det kan også være, at du ikke har så meget plads at gøre godt med, eller ikke ønsker at bruge så meget plads på bøgerne. Har du et stykke væg, som er svært at få noget godt ud af, kan du med fordel hænge en flot bogreol op. Her kan du vælge en bogreol, som har lidt farve, så det tilfører lidt ekstra til rummet. Derudover kan den med fordel hænges op, så den ikke føles så stor i rummet, da det giver noget luft at løfte den fra gulvet.

© fra tidligere projekt