Boligtrends i 2024 præsenterer en spændende blanding af innovation, komfort og bæredygtighed. Året byder på en række nye boligtrends, der transformerer måden, vi ser og oplever vores hjem på. Fra stueindretning til generel boligindretning, fokuserer 2024 på at skabe rum, der både inspirerer og beroliger sindet.

I stueindretningen ser vi en bevægelse mod multifunktionalitet og fleksible løsninger. Modulære møbler og smart opbevaring integreres harmonisk i rummet, hvilket skaber en følelse af rummelighed selv i mindre boliger. Der lægges vægt på at skabe et samlingspunkt, hvor familie og venner kan samles og dele øjeblikke.

Boligindretningen i 2024 fremhæver også bæredygtighed og miljøvenlige valg. Genbrugsmaterialer og bæredygtige produkter dominerer markedet, da bevidstheden om vores miljøforpligtelser stiger. Fra genanvendelige møbler til energieffektive apparater er fokus rettet mod at skabe et hjem, der ikke kun er smukt, men også ansvarligt.

Farver spiller en central rolle i boligindretningen i 2024. Naturlige nuancer såsom jordfarver, dybe grønne og varme terracotta toner bringer naturens ro og harmoni ind i vores hjem. Disse farver kombineres ofte med bløde teksturer og organiske former for at skabe en følelse af hygge og velvære.

Alt i alt afspejler boligtrends i 2024 en bevægelse mod et mere bevidst og personligt rum. Fra stueindretning til generel boligindretning handler det om at skabe et hjem, der ikke kun er smukt at se på, men også nærende for sjælen og bæredygtigt for vores planet.

Colour Cabinet – Foto og produkt // StillArk

 

Foto og produkt // StillArk

 

Pacha lounge – Foto og produkt // GUBI

 

Bæredygtigt naturtapet i hør – Foto og produkt // ARCHO.dk

 

Ny farve Indi Pink – Foto og produkt // JOTUN

 

Lava Sone Boards – Foto og produkt // Fileunderpop