Om Indret.nu

Få hjælp til boligindretning i København af boligindretter

 

Marina R. Lykkesteen

Indehaver, rådgiver og indretningsarkitekt.

Tel. 4025 2206      [email protected]

Erhvervs- og boligindretning i København og på hele Sjælland.

Jeg etablerede Indret.Nu i 2007 og har gennem årene løst en lang række indretningsopgaver for både private og erhvervskunder.

Jeg laver rigtig mange af de før/efter serier og trend artikler du ser i Bo Bedre, Fein etc. og jeg rådgiver og gennemfører en række opgaver for små og store virksomheder.

Erhvervs indretning omhandler planløsninger der tilgodeser virksomhedens processer, samt at skabe det arbejdsmiljø virksomheden kan afspejle sig i.

Indretning af privat bolig er ligeledes en ydelse blandt mine opgaver og jeg går altid ydmyg til værks. Dels er det en stor mundfuld at få hjælp til boligindretning, men der er en vigtig proces i at lytte når man boligindretter.

Jeg sætter altid kunden i centrum og lader kundens behov og ønsker være omdrejningspunktet for opgaven. Jeg er uddannet inden for kommunikation og indretningsdesign og har arbejdet med indretning af rum i 20 år.

Indret.Nu leverer 2D og 3d-visualiseringer, projektstyring & rådgivning.

Jeg arbejder uafhængigt af leverandørinteresser og har udelukkende fokus op at udarbejde en optimal løsning for mine kunder.

Indret.Nu’s samarbejdspartnere
Jeg har et stabilt netværk af gode samarbejdspartnere, som jeg trækker på, og som kan supplere med andre kompetencer, der muliggøre at jeg som indretningskonsulent, smidigt og fleksibelt kan gå ind i mange forskellige typer af opgaver.

Hvad man ikke gør for det perfekte billede!
Her styler vi en kampagne for Massimo tæpper; med vanter på i frostvejr.