Om Indret.nu

 

Marina R. Lykkesteen

Indehaver, rådgiver og indretningsarkitekt

Jeg etablerede Indret.Nu i 2007 og har gennem årene løst en lang række indretningsopgaver for både private og erhvervskunder.

Jeg laver rigtig mange af de før/efter serier og trend artikler du ser i Bo Bedre, Fein etc. og jeg rådgiver og gennemfører en række opgaver for små og store virksomheder.

Jeg sætter altid kunden i centrum og lader kundens behov og ønsker være omdrejningspunktet for opgaven. Jeg er uddannet inden for kommunikation og indretningsdesign og har arbejdet med indretning af rum i 20 år.

Indret.Nu leverer 2D og 3d-visualiseringer, projektstyring & rådgivning
Jeg arbejder uafhængigt af leverandørinteresser. Jeg har udelukkende fokus op at udarbejde en optimal løsning for mine kunder.

Indret.Nu’s samarbejdspartnere
Jeg har et stabilt netværk af gode samarbejdspartnere, som jeg trækker på, og som kan supplere med andre kompetencer, der muliggør, at jeg smidigt og fleksibelt kan gå ind i mange forskellige typer af opgaver.

Hvad man ikke gør for det perfekte billede!
Her styler vi en kampagne for Massimo tæpper; med vanter på i frostvejr.