Indretning af bryggers

Bryggers er et alle tiders rum at have i sit hjem, da det er her der er skabt plads til hjemmets mere praktiske funktioner. Har du et bryggers eller overvejer du at lave et, så kan du her finde inspiration til indretningen af det.

1. Planlægning er vigtig!

De fleste praktiske rum kræver en relativt omhyggelig planlægning, da de skal kunne rumme adskillige maskiner af forskellig karakter. Lav en liste med alle de maskiner og remedier, som bryggerset skal opbevare og find ud af, hvor de hver især skal placeres.

2. Gør bryggerset så praktisk som overhovedet muligt.

Næsten alt ved bryggerset skal være praktisk. Sørg derfor at det dekorative elementer er på et minimum, da nips, lamper, vaser osv. nemt kan komme til at være en gene, hvis de står i vejen for bryggerset praktiske gøremål. Bryggerset burde i sig selv være et relativt anonymt rum i hjemmet, hvor gæster ikke nødvendigvis behøver at opholde sig, hvorfor der nemt kan skæres ned for dekorationerne. Vil du gøre bryggerset lidt hyggereligere kan du evt. hænge et vægmaleri op på en væg, hvor det ikke generer.

3. Brug slidstærke materialer

I bryggerset bruges der ofte kemikalier til rengøring. Her er måske også plads til at man kan komme ind og lægge sit våde tøj eller stille sine snesjaskede vinterstøvler. Med andre ord skal bryggerset kunne håndtere hårdføre opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du vælger materialer som er solide og slidstærke. De skal nemt kunne tørres af, hvis man spilder på dem, så fliser kan være ideelt til gulvet og granit eller laminat kan være fordelagtige som bordplader.

Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.