Indretning af udestue

Udestuen er et fantastisk rum! Her får du lidt inspiration til, hvordan du kan indrette udestuen i tre nemme trin, som garanterer dig en hyggelig og lækker udestue året rundt.

Tip 1: Arbejd med lyset.

En af de dejligste funktioner ved udestuen er, at de i udgangspunktet lukker ekstra meget lys ind. Det gør det til et helt ideelt sted for afslapning også selv i de mørke vintermåneder. Et godt tip er vælge møbler i lyse- og/eller naturfarver, som går i samspil med lyset, og derved ikke absorberer hverken rummets lys eller luft. Ligeledes kan vægge og karme males i lyse nuancer, så lyset nemmere reflekteres rundt i rummet.

Tip 2: Arbejd med plantelivet:

Udestuen er et rum som er meget tæt på naturen, hvorfor det er oplagt at vælge at indrette med planter. Planteliv bidrager med et touch til udestuen, som giver en behagelig ro og samtidig med at det ser indbydende og naturligt ud.

Tip 3: Arbejd med hyggen.

Hyggen er et vigtigt element i en udestue. Bring den i spil ved at vælge dekorationer som underbygger den aktuelle sæson. Eksempelvis kan du inddrage flere puder og tæpper til de koldere vintermåneder, og gennem dem væk når sommeren kommer. Gulvet i en udestue har også en tendens til at værre i et lidt mere hårdført materiale som eksempelvis, da gulvet ofte betrædes af sko og støvler. Der det kan være fordelagtig at lægge et gulvtæppe ud, som kan sprede lidt hygge.

Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.