Lyset er den ultimative tilgang til at skabe den rette atmosfære i et givent rum.
Mange tror at det er møbler eller farver der giver stemningen, men det er indretning med lys. At fokusere på at lyset skal være dekorativt og ikke kun funktionelt er meget spændende og en vigtig faktor i mit arbejde.

Belysning stue inspiration

I små smalle gange eller store rum hvor man kan have svært ved at få den rigtige stemning frem, er den rette belysning en stor gevinst.
I størstedelen af de boliger eller virksomheder jeg indretter, er der et ønske om at få inspiration til lys i stuen, kontoret, kantinen eller andre af boligens rum. Mange finder det vanskeligt af finde den rigtige lampe, hvilket gør at de fleste vælger ud fra design og glemmer funktionaliteten. Kan lampen egentlig det den skal og er størrelsen rigtig? – dét er det vigtigst når man vælger lamper og belysning.

Lamper til stuen inspiration

Boligindretning lamper

Den rigtige indretning med lamper er vigtig for at få rummet fuldt ud belyst. Man skelner mellem rum belysning og punktbelysning. Begge dele er vigtige for at få den rette stemning i sin indretning med belysning.
Lad mig komme med et eksempel – hvis man kigger på sin stue, så skal der være en lyskilde pr. ca. 3 meter, samt i alle hjørner. Det skal man huske på når man vælger sine lamper til stuen, sådan at de indgår i den samlede boligindretning.
Det samme gælder på arbejdspladsen. Jeg indretter rigtige mange lounges, kantiner og mødelokaler, hvor vi trækker det hyggelige vi kender fra vores bolig med ind.

Når jeg vælger lys og lampe opsætning, er det altid ud fra rummets størrelse, mængde af dagslys, samt hvad er rummets funktion skal være.

Inspiration til lamper i stuen

Indret med lys

Pris og kvalitet hænger sammen, især på lamper, og mange af os har ikke øje for at udskifte lamperne i samme grad som de øvrige møbler der løbende udskiftes gennem årene. Derfor betaler det sig at vælge gode lamper, med en ordentlig lyskilde.

Alle lamper skal ikke nødvendigvis være i brug samtidigt – men der skal være nok af dem. Et dårligt oplyst rum bliver et kedeligt rum og så er det jo ærgerligt at du har valgt en dyr sofa eller har en smuk vægfarve. Det er vigtigt at man kan regulere sin belysning og dette kan kun gøres via den rigtige opsætning af lamper.

Indretning med lamper