Påsken er kommet og foråret er på vej, hvilket giver energi til nye projekter!

Nogle af de opgaver jeg sætter mest pris på I mit virke som indretningsarkitekt, er når kunder beder mig om hjælp til at flytte rundt på rummene i deres hjem. En kunde bad mig for nyligt om, at give hendes et køkken en ny placering med et frisk og moderne look. Køkkenet er trods alt, et af de rum, hvor de fleste tilbringer meget af deres tid, så jeg kunne godt forstå kundens efterspørgsel. Til min store begejstring, var alle med på idéen om at flytte køkkenet over mod et af bygningens store vinduer, hvilket gjorde at køkkenets udseende var yderst flot i dagstimerne.

Køkkenet blev endvidere indrette i simpelt og stilistisk stil, med hvide køkkenmoduler og lamper. Denne beslutning er truffet på baggrund af to faktorer. For det første blender køkkenets radiator bedre sammen med resten af køkkenlandskabet. For det andet bidrager den hvide farve til at reflektere dagslyset videre ud i resten af rummet.

I min optik, er det en ren fornøjelse, at være med til projekter som disse, da processen med at flytte rundt på rums funktioner, er hård og krævende, men på samme tid også lærerige og givende – både for mig og mine kunder.

Har du også forårsplaner om at rykke rundt på dit hjem, eller ønsker du blot assistance til et indretningsprojekt? Så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.