Vi er som mennesker unikke – og dette faktum elsker jeg at bringe frem i indretningen. I dagens opslag vil jeg komme med et par nemme tips og tricks til, hvordan du kan skabe en super unik og personlig stil i dit hjem.

Step 1: Leg med farverne.

Når du starter din indretningsprocess, så er det en god ide at starte med at tænke over hvilke farver, du vil bringe i spil i rummet. En maler starter som regel med at smide en masse farver op på sit lærred, for at skabe baggrunden til sit maleri – og således kan du også gøre med din indretning. Vær eksperimenterede og gå et farvekatalog igennem, imens du kigger på dine vægge og gransker over hvilke farvekombinationer, du bryder dig om.

Step 2: Leg med kontrasterne:

Når farverne er valgt, er det en god idé at vælge, sekundere farver, som står i skarp kontrast til farverne. Naturligvis er sort og hvid store kontraster, som kan fungere rigtigt godt i mange minimalistiske og moderne sammenhænge – men man kan også ved hjælp af farvecirklen nå frem til de mere eksperimenterende komplementærfarver, som fungere som hinandens modsætninger.  En metode som er nem at bruge, er at overveje at benytte sig af farver, der til sammen ville danne et T, hvis man tegnede en linje imellem dem ovenpå farvecirklen. En sådan farvekombination, kan findes i væggens mørk-glødede grønne farve som spiller sammen med de sandfarvede gardiner og de lyserøde blomster.

Step 3: Leg med elementerne:

Sidste del i indretningsprocessen er, at vælge møbler og dekorative objekter til dit rum. Dette trin anbefaler jeg at man bruger til sidste i sin indretning, således at man har et klart overblik over farver og kontraster først. På den måde, sørger man for nemmest at få skabt et harmonisk og heltstøbt design. Det kan være en god ide, at søge inspiration før man går igang med sine indretningsprojekter. Dette kan gøres på google – men værktøjer som pinterest og instagram er formidable hjælpemidler til at opsøge ny inspiration til blandt andet indretning.