At benytte sig af nips i indretningen, kan være en meget effektiv måde at vise sit personlige udtryk i sit hjem. Det kan du blandt andet læse mere om i mit opslag “Hvordan indretter man med nips?“. I dag vil jeg dog, gå i dybden med en specifik metode, man kan benytte sig af, hvis man ønsker at sætte sit nips i fokus på en ny og spændende måde.

Nips er et godt middel til at skabe hygge og små fine detaljer i hjemmet – men det kan også bruges på en mere ekspressiv måde, hvor dit nips ikke bare bruges som pynt, men i stedet kommer til at træde så meget frem i indretningen, at det nærmest ophøjes til noget der har referencer til en kunstinstallation.

Min metode til at gøre dette, er at samle nips-genstande (min. 5) med konnotative egenskaber, således at de til sammen udgør en slags tema i rummet. På ovenstående eksempel, har jeg valgt at samle et naturligt og dynamisk tema, som repræsenteres med planteliv og fugle. En sådan samling af nips giver anledning til reflektion og sætter derfor nips-elementerne mere i fokus, end de ville have gjort enkeltstående. Min erfaring er i øvrigt, at nips der har store fællestræk (som eksempelvis naturbaseret nips), virker bedre sammen i og med, at sammensætningen skaber et helt og fuldendt udtryk.

Dette er en metode, som du naturligvis selv kan anvende i din indretning – jeg vil dog anbefale dig at beslutte dig for et tema først, og så efterfølgende finde frem til det nips du vil benytte. På den måde kan du nemmere navigere rundt på markeder/butikker/internettet for at finde frem til det nips, som passer ind i dit valgte tema.  Har du spørgsmål eller ønsker du et lignende design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.