Mit job som indretningsarkitekt består ikke blot af at hjælpe folk med at give deres hjem et redesign. Jeg arbejder også i meget høj grad med at formidle og implementere mine kunders personlighed i deres hjem. Mit mind-set begynder i det grundlæggende, med tanker om hvilke elementer der er behov for i rummet. Dernæst går den designbaserede idé-udvikling igang – og her konsulterer jeg ofte mine kunder, med henblik på at få så meget af deres karakter repræsenteret i rummet.

Personlighed kan repræsenteres ved hjælp af farve- eller tekstursammensætninger, mønstre, kunst, møbler, belysning og meget andet. Derfor stiller jeg ofte mange spørgsmål til mine klienter, for at dykke ned i deres personlighed, så jeg kan skabe et design, som ikke blot falder i god jord hos dem, men også er dem. Mine klienter skal derfor kunne afspejle sig selv i mit design.

I ovenstående eksempel har jeg arbejdet kreativt med mange elementer, som havde en eller anden form for affektionsværdi hos min klient. Nogle favoritcitater blev til væg-pieces og andre indrammet. Ligeledes kom gamle tegninger og et verdenskort op på væggen. En ældre sort bogsamling blev stablet op langs den hvide væg, for at skabe lidt kontrast. Denne kontrast blev endvidere forstærket i at alle elementer er præget af farver og dynamiske udtryk, hvorfor jeg valgte at det overordnede design blev minimalistisk.

Hvis du kunne tænke dig et lignende personlighedsbaseret design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.