Glædelig Jul! I dagens opslag kan du læse lidt om, hvordan jeg arbejder med nips. Dette kan være en svær opgave, som jeg sjældent tager på mig, da min personlige smag ikke nødvendigvis er den samme som mine kunders. Du kan i opslaget se et par eksempler på nips, som jeg har opsat – hvor både jeg og mine kunder har været yderst tilfredse med resultatet.

Som jeg tidligere har beskrevet i “Gør dit hjem mere personligt”, har nips den egenstående egenskab, at den kan give dit hjem mere karakter. Hvor der er nips, er der personlighed.

Men som indretningsarkitekt, kan det være en svær opgave at indrette med nips, da vi alle har forskellig smag og individuelle præferencer. Heldigvis for undertegnede, kommer nips også i mange forskellige varianter, hvilket gør at man som indretningsdesigner, nemmere kan spore sig ind på sine kunders personlige stil.

Billedeserien burde give et lille indblik i, hvor mange forskellige grene af nips der findes. I mit virke som indretningsdesigner, har jeg i mange år trænet mit øje til at finde plads til nips i mine klienters hjem – netop på grund af, at det bringer så meget personlighed i spil.

Jeg mener i forlængelse af dette, at der er enkelte ting, man må tage hensyn til:

Først og fremmest er det vigtigt, at man placere sin nips i en position, så den er synlig, men ikke tager alt fokus i rummet. Har man et farverig objekt, skal man sørger for at den står sammen med andre dekorationer eller nips-genstande, så den ikke står for sig selv, og tager fokus. Jeg mener i øvrigt også at nips fungere rigtigt godt, hvis flere elementer placeres ved siden af hinanden.

For det andet må man også tage hensyn til rummets farver. Er farverne i ens hjem stilrene og moderne, så kan det være svært (dog ikke umuligt), at dekorere med nips, som har et retro eller ældre udseende. Omvendt kan hjem af ældre karakter eller med et rustikt look, have svært ved at få integreret nips-elementer, som er meget enkle og stilrene.

Dette er dog mine umiddelbare forholdsregler og de kan sagtens brydes. Jeg oplever tit at mine klienter gerne vil have implementeret nips i deres hjem, som har en stor affektionsværdi for dem selv. Det kan eksempelvis være et ældre genstande som er nedarvet igennem familen. Disse nips-genstande, kan være svære at implementere, men det kan dog sagtens lade sig gøre, og jeg føler at både jeg og mine klienter begge er tilfredse med mit arbejde, når det er gjort.

Hvis det skulle vise sig, at du kunne have problemer med at indrette med nips, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med lige netop dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.