I mine sidste par opslag, har jeg haft meget fokus på, hvordan firmaer kan give deres kunder et mindeværdigt besøg ved at have imponerende kontorarealer. “Giv kontoret mere kant!” lægger vægt på, at kontoret skal indrettes på en moderne facon, således at man som firma fremstår unik! “Livet er for kort til kedelig kaffe!” forklarer om, hvordan et firma, kan forbedre deres forfriskningsbord således, at firmaet fremstår indbydende og giver kunderne en fornemmelse af nærvær. I dag tager vi så fat i et nyt emne om, hvordan et firma kan forklare hvem man er på en frisk, enkelt og enestående måde!

Mange kunder jeg besøger har ofte ønsker om at fremstå unikke – og det er forståeligt i en tid, hvor konkurrence mentaliteten sidder i højsædet. Dog er der mange måder at opnå det ønske på – og det handler ofte om at vælge den rigtige metode. Hos landmålingsfirmaet SKEL fik jeg en lignende opgave, hvor deres kontor arealer trængte til et nyt udtryk. Ydermere havde firmaet et ønske om at fortælle lidt om, hvad de kan og hvem de er som firma. Som indretningsarkitekt kan jeg godt lide at tænke ud af boksen, og skabe interessante design, som får folk til at stoppe op og tænke sig om. Derfor kom jeg op med en idé om, at de kunne få et grafitti-piece op på deres væg, som havde til formål at få tankevirksomheden til at starte hos deres kunder når de passerede væggen. Jeg tog kontakt til grafitti-kunstneren Nikolaj fra doart.dk og fortalte ham kort om opgaven. Han kom efterfølgende op med følgende illustration, som kan ses på nedestående billede.

Billede er en kreativ repræsentation, af nogle af de principper som firmaet står for, og fortæller derfor lidt om firmaets historie og identitet på en legende og fantasifuld vis.

Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.