Når vi taler om et hjems førstehåndtryk, kommer det sikkert ikke bag på nogen, at vi skal tale om entreen. Men det kan måske komme bag på nogen, hvor stor betydning entreen har, når det kommer til indretning. Og ikke nok med at entreens visuelle stil har en enorm betydning for dit hjems image, så er det også et af de sværeste rum at indrette pga. af dets ofte begrænsede størrelse – kombineret med det faktum at entréen skal være opbevaring af frakker, sko og meget andet. Så hvordan kan man udnytte pladsen bedst? Alle entreer er naturligvis forskellige, så i dagens opslag, har jeg taget et før-efter-billede med af en entré, som jeg indrettede for ikke så lang tid siden. Jeg vil gennemgå nogle af de ændringer jeg foretog mig, og forklare hvorfor jeg gjorde det.

Da entreer ofte er små, er der ikke mange ændringer der kan laves. Dog er det værd at bemærke, at jeg valgte at ændre gulvbeklædningen til linoleum. Dette gjorde jeg på baggrund af at entreen ofte betrædes af våde sko, der i længden kan være meget skadeligt for gulvbrædder. Linoleum har en højere tolerance over for vand, og kan nemmere rengøres end gulvbrædder kan. Endvidere synes jeg også at linoleumsgulvet afgrænser rummene godt og skaber et naturligt skel mellem entre og stuen. I forlængelse af dette valgte jeg at implementere en skydedør af glas – med en lignende effekt som kan afgrænse de to rum fra hinanden. Jeg lod stuen være meget åben, således at man som gæst mærker en åbenhed og føler sig velkommen. Både stue og entre blev indrette på meget minimalistisk vis, for at opretholde en rød tråd i hjemmets stil.

Og netop rød tråd, er nok en af de buzzwords, jeg tænker at du måske for brug for i dine egne projekter. Som indretningsdesigner har jeg mange opgaver, hvor kunder ønsker at have mange forskellige designelementer i deres indretning. I udgangspunktet er jeg åben over for et hjem med mange indretningsidéer, men det er vigtigt, at man bevarer en hvis form for kontinuitet i sit design. Dette gælder især, når man designer et rum så vigtigt som entreen. Det er helt klart anbefalelsesværdigt at tage højde for den røde tråd, så man formår at sammenbringe alle udtryk i ens hjem til et sammenhængende image. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.