Dagens blog-opslag vil i højere grad være tiltænkt de af jer, som har et firma, der ønsker at imponere jeres kunder med stil. Jeg vil i dag blogge lidt om mine tanker omkring, hvordan firmaer kan fremstå mere serviceminded på den moderne måde med et stilrent bord med forfriskninger.

Foretningsmodellen kan variere fra land til land, men en ting er ofte ens uanset hvor du er fra; det er god stil at byde sine gæster på en forfriskning. Selvom en kaffebrygning i dag kan foretages med instantkaffe og en elkedel, er der dog væsentlig mere kvalitetsværdi ved at have et moderne serveringsbord. På billedet ses et serveringsbord jeg fik bygget, så det vil fremstå unikt. Dette minimalistiske bord har mulighed for at brygge kaffe og the, ved tryk på en enkelt knap. Det kan måske i nogles øjne synes overfladisk, men det professionelle udtryk som dette bord kan bidrage med, kan være med til at give ens kunder et bedre syn på dit firma. Bordet har værdier som præger underbevidstheden til at tænke kvalitet, simplicitet og overskuelig – alle værdier som herefter kan linkes til dit firma, hvis en besøgende kunde får en forfriskning fra et lækkert forfriskningsbord.

Jeg opfordre ikke læseren til at anskaffe sig dette bord, men blot at tænke over hvor meget potentiale et flot forfriskningsbord kan have. Gør dit serveringsbord interessant, professionelt og unikt, og så vil dets udtryk bidrage til at dine kunders opfattelse af dit firma. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.

En tanke om “Livet er for kort til kedelig kaffe!”

Lukket for kommentarer.