Få vandets dejligste badeværelse
De fleste badeværelser består af mere eller mindre firkantede rum. Det lyder måske lidt kedeligt, men det behøver det på ingen måde at være – tværtimod er der spændende muligheder for at indrette et funktionelt og indbydende badeværelse uanset rummets størrelse og form!
Et par grønne planter og et par stearinlys (gerne ledlys) er lavthængende frugter, men der er masser af andre muligheder for at skabe et smukt og dejligt badeværelse – også i sommerhuset.

Stort badeværelse med badekar
Er du så heldig at have stort badeværelse, er der næsten ingen grænser for, hvor meget hygge og funktion, du kan trylle ind i det. Godt nok er det oplagt at placere vaskemaskine og tørretumbler i det store badeværelse, men de to uundværlige hvidevarer kan fx placeres lidt diskret i et specielt vaskemaskineskab – eller bag et dekorativt forhæng.
Mange store badeværelser er i øvrigt indrettet med badekar, der lokker med en lækker og saliggørende badeoplevelse. Alene, eller 😉…

Skråvægge giver hygge
Du skal kun være glad, hvis du skal indrette et badeværelse med skrå vægge. Der er meget hygge forbundet med skrå vægge, hvor du lader dig omslutte af dejligt varmt vand i et badeværelse, hvor lyset er dæmpet og et par stearinlys kaster hensynsløst rundt med skyggerne fra et par grønne planter.
Er der mulighed for fritlagte bjælker loftet og/eller væggene, så udnyt det. Du vil kun fortryde, hvis du ikke gør det, og det kan altid gøres om. Det er straks sværere at gå den anden vej.

Få badeværelset til at shine
Står du i en situation, hvor du har mulighed for at præge indretningen af badeværelset fra grunden, så kan vi på det kraftigste anbefale, at du spørger en indretningsarkitekt til råds. Når først afløb, stikkontakter og VVS er på plads, er det så godt som umuligt, eller i hvert tilfælde meget bekosteligt, at ændre i grundstrukturen.

Indretning badeværelse inspiration

Indretning af badeværelse med vaskemaskine

Indretning af badeværelse med badekar

Ophavsret på alle billeder er Mad & Bolig