I mit sidste blogindlæg fortæller jeg om herskabslejligheder, som oftest har en masse plads at gøre godt med, når det kommer til indretning. Det er dog ikke alle boliger, der har den samme fordel. Mange københavnske lejligheder må nøjes med de små toiletter. Derfor kommer jeg med lidt inspiration til, hvad du kan gøre med din toilet indretning.

 

Lille toilet indretning

 

Håndklæderne

På et lille toilet er der sjældent super meget plads til opbevaring, og der skal jo helst gerne være plads til både håndklæder, cremer, rengøringsmidler, osv. I en situation, hvor der ikke er plads til alt, kan du hive det pæne frem i rummet. Håndklæderne er en god mulighed, da de ofte ikke visuelt fylder meget i rummet. Jeg har fundet en super fin løsning til håndklæderne, hvor de ikke kommer til at fylde meget, og det ser rigtig godt ud. Det kræver ikke et stort stykke væg, det er en simpel løsning, og det oser af wellness.

 

© completliving.dk

 

Indretning af toilet

 

Glas

Når det kommer til indretning af toilet, er det klart, at bruseren også er en stor del af det. Det er nu også den, der fylder og tager mest af pladsen. Det er derfor en god idé at åbne brusenichen lidt op, så den visuelt ikke fylder så meget. Det kan du gøre ved at erstatte bruseforhænget med en glasplade, som har samme funktion. Den afskærmer for vandet, så det ikke ender på hele gulvet, og lyset går igennem fladen, så du lægger ikke mærke til den på samme måde som et forhæng eller en kabine, der er afskærmet af glasdøre hele vejen rundt.

 

 

 

© Andreas Mikkel Hansen

 

Indretning små toiletter

 

 

Lys

Lyset skal ind! Det er ikke alle toiletter, der har et vindue, så det naturlige lys kan trænge ind. Det kan derfor hurtigt synes mindre, da lyset giver følelsen af større rummelighed. Det er derfor vigtigt at gøre rummet så lyst som muligt. Umiddelbart vil lys maling få rummet til at virke større, men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal holde dig til de lyse farver. Et badeværelse med andre farver kan også passe godt ind og give en dejlig stemning, men sørg for at skabe belysning, som lyser rummet godt.

 

 

© estliving.com