Spisestue

Spisestuen er for mange familier et samlepunkt, hvor man mødes og spiser sammen. Derfor er det vigtigt, at det er et rart sted at være. Spisestuen er dog sjældent et af de rum, der bliver prioriteret højest i indretningen, for det er jo bare et spisebord og nogle stole, ikke?

Men en spisestue er meget mere end et par kedelige møbler - især hvis man indretter den godt. En velindrettet spisestue bliver nemt familiens yndlingssted, både når der skal spises, hygges, snakkes og laves lektier eller arbejde.

Inspiration til indretning i den lille spisestue

Mindre spisestuer eller en mindre del af et køkken alrum eller stue giver selvfølgelig ikke lige så mange spændende indretningsmuligheder, som en stor spisestue. Men med de rette indretningstips og møbler, kan der alligevel ske meget i en lille spisestue.

Spisestue indretning
Inspiration til indretning af spisestue

Indretningsidéer til stor spisestue

En større spisestue eller en stor del af stuen eller køkken alrum giver dejligt mange muligheder for at lege med indretningen. Måske er det her, der også skal være plads til en hyggekrog med nogle bløde stole eller en bænk eller sofa? Eller måske passer det bedre, at have en lille hjemmearbejdsplads?

Med en stor spisestue, har man også den luksus at man kan have god plads omkring spisebordet. Det giver et mere lyst og let look, hvilket får rummet til at føles større og mere åbent.

Få professionel indretningshjælp til din spisestue

Har I brug for mere inspiration og hjælp til indretning af spisestuen, eller måske andre projekter? Så tag endelig fat i mig. Som indretningsarkitekt kan jeg hjælpe med store og små opgaver indenfor indretning.