Farvet blå væg bag skammel og maleri

Indret med farver

Farver i hjemmet er en super god idé. Det er ofte med til at give mere stil og personlighed til et rum. Dog er det ofte bedst at holde sig til én farvepalette med et par farver, der matcher godt. I hvert fald i ét rum. Så kan man sagtens vælge en ny farvepalette til et andet rum.

Når man leger med farverne i et rum, kan det også give et super flot udtryk, at lege med kontraster. Hvis man fx maler et rum blåt, kan det se spændende ud med nips og interiør i gule farver, da gul er den modsatte farve til blå. Hvis det ikke skal blive alt for specielt, kan man vælge at kombinere en turkisblå farve med gule undertoner med tilbehør i dæmpede gyldne nuancer eller pastel gul og beige.

Turkis væg i soveværelse med farvede puder.
Farvet blå væg bag skammel og maleri

Modige designvalg i indretningen

Hvis man gerne vil have en moderne og unik indretning, må man ikke være bange for at tage nogle modige valg i indretningen. Fx. ved at male en væg, alle væggene eller et helt rum, inkl. loftet, i en anderledes farve, eller ved at hænge nogle anderledes kunstværker op. For nogle kan det måske være svært at overskue hvordan man tager modige valg på den rigtige måde, så det stadig kommer til at se trendy og sammenhængende ud. Hvis du har brug for hjælp og inspiration til din indretning, så tag endelig kontakt for en uforpligtende snak.

Det vigtigste man skal huske på, når man står og overvejer om man skal male et rum eller en væg i en fed farve, er at der alligevel skal males igen efter nogle år. Så man skal ikke være bange for om man bliver træt af det. Uanset om et rum er hvidt eller en farve, kommer det jo til at trænge til maling igen.