3 tips til at få en organiseret entré

Entréen er det første sted man ser i et hjem. Derfor skal den give et godt førstehåndsindtryk. Læs med her, og få inspiration til hvordan du med de rette opbevaringsløsninger kan holde orden i din entré.

1. Ryd ud i din entré

Mange mennesker har alt for mange ting i deres entré, som de slet ikke bruger længere. Hvis du er en af dem, så start med at få sorteret i det hele. Det er også en rigtig god idé at pakke vinterjakker og støvler væk om sommeren, og sandaler og sommerjakker væk om vinteren. Det kan måske opbevares bagerst i garderobeskabet, på et tørt og lunt loft eller kælder, eller i et skab i entré eller bryggers.

Når det er væk, og der kun hænger de ting I bruger, er der allerede meget mere orden. Herefter gælder det om at skabe faste pladsder til ting, så de ikke ligger og roder.

Entremøbel med opbevaring

Billede fra Bobedre.dk   -  © Tchibo

2. Lav plads til små-opbevaring i din entré

Der skal være plads til småting i en entré. Fx en fast plads til nøgler, cykellygter, håndcreme og andre småting man kan få brug for på vej ud ad døren. Herunder ses to forskellige løsninger, der giver opbevaringsplads til småting. Den ene løsning er en knagerække med en lille indbygget hylde over knagerne. Det er den perfekte løsning, hvis du bare lige skal have et sted til nøgler og solbriller. Det kan også se super dekorativt ud, hvis du sætter en lille plante eller andet på hylden.

Den anden løsning er et spejl med indbyggede skjulte hylder bagved. Denne løsning er mere ideel hvis du også gerne vil have plads til hue, vanter, lommetørklæder, cykelkædelås og en masse andet. Tingene ligger skjult bag spejlet, hvilket får det til at syne mindre rodet.

Entre med opbevaring bag spejl

Billede fra Bobedre.dk   - © Moods

Entre med knagerække med hylde over

Billede fra Bobedre.dk   -  © House Doctor

3. Gem rodet i entréen væk

I sidste ende er der bare mange ting, der er praktiske at have i entréen. Hvis der er plads til det, er en god løsning derfor at få et stort skab. Køb nogle kasser og kurve for at holde orden inde i skabet. Marker evt. hvad der hører til i hver kasse med et lille mærkat.

Hvis ikke der er plads til et stort skab, kan et mindre skab også gøre meget godt. En reol eller bænk med nogle dekorative kasser kan også være en god løsning.

 

Entre med stort garderobeskab

Veda garderobe fra Kvik.dk   -  © Kvik