Kombineret bryggers og vaskerum

Inspiration til indretning af bryggers

Et bryggers er et rum der skal være praktisk og funktionelt. Læs med her, og bliv inspireret til hvordan du får den perfekte bryggers indretning.

Indretning af lille bryggers eller smalt bryggers

Hvis dit bryggers ikke er så stort, er det vigtigt først og fremmest at have fokus på de essentielle funktioner i bryggerset.

Hvis du også bruger dit bryggers som vaskerum, skal der først og fremmest indrettes med plads til tøjvask. I indretning af et lille vaskerum er det en god idé at få installeret vaske- og tørremaskine, og få en bordplade ovenpå. Hvis du sjældent bruger tørretumbler, kan en kombineret vaske- tørremaskine være en god idé.

Indretning af vaskerum med god tørreplads

I stedet for at bruge gulvplads på at have et tørrestativ stående, er det en god idé at få sat tørresnore op under loftet. Man kan få mange rækker, og det giver en masse god tørreplads i vaskerummet. Det kan nemt klares med nogle kroge og en tørresnor, som man binder op. Man kan også få specielle tørrestativer, som er beregnede til at sætte op under loftet.

Bryggers indretning med tørresnor under loftetBillede fra blogombolig.dk

Forslag til bryggers indretning i forbindelse med entré

I nogle boliger ligger bryggerset i forbindelse med entréen. I dette tilfælde er det en god idé at have fokus på lukkede opbevaringsløsninger med rene linjer og simple overflader. På den måde er bryggerset både pænt og praktisk.

Indretning af stort bryggers

Hvis man har et stort bryggers, og ikke helt ved hvad man skal bruge pladsen til, er der forslag til det her.

Indret dit store bryggers med ekstra bordplads, som du kan bruge til at folde tøj, være kreativ med blomster og juledekorationer, lade børnene lege med modelervoks og ler, eller noget helt fjerde. Det er også et oplagt sted at have ekstra opbevaring, bl.a. af ting som folk med en kælder ville opbevare i kælder. Både opbevaring af ting der ikke så ofte bruges og ekstra overtøj og sko, og ekstra fryser og køleskab.

Indretning af smalt bryggers. Kombineret bryggers og vaskerum