Indret moderne og få et godt indeklima

Lameller i træ er en af de største trends indenfor indretning lige nu. Lamellerne ser også super flotte ud, giver et bedre indeklima, og fungerer lyddæmpende. De kan bruges både i private hjem og på arbejdspladser.

Lameller på en reception i en tandlægeklinik.
Lameller på væggen i stuen i privat hjem.

Trælameller i indretningen i private hjem

Lameller i private hjem kan bruges i stort set alle rum. De giver et moderne og naturligt look med en rå kant. Trælameller er den perfekte måde at få en mere spændende væg, med en anderledes tekstur. Lamellerne giver lig til væggen, og samtidig giver de en meget behagelig akustik til rummet.

Lameller i ægte træ er også super gode for indeklimaet, da det absorberer fugt fra luften, og binder kulstof. På den måde bliver luften indenfor sundere og mere ren at indånde.

Indretning med trælameller på arbejdspladser

På en arbejdsplads kan der ofte være mange mennesker der snakker samtidig. Lydniveauet vil dermed være højere. Især på steder som kantine, fællesområder og receptioner, kan det være en fordel med lyddæmpende materiale.

Trælameller fungerer på den måde at det absorberer og binder lyden. Mange overflader kaster lyden tilbage, og skaber endnu mere støj, men trælamellerne fanger altså lydbølgerne imellem sig, og dæmper støjniveauet.

Derudover giver trælameller et sundere indeklima, da det absorberer fugt og kulstof. Og så er det et meget moderne og stilrent materiale, der giver et luksuriøst look.