ANNA sengegavl og sengebord fra DUX i gråt værelse med betonvægge.

Moderne soveværelse indretning

Moderniser soveværelset med nogle få, simple ændringer. Ofte overser vi soveværelset, og fokuserer på at gøre alle de andre rum i hjemmet moderne, flotte og behagelige. Det er mindst lige så vigtigt at have et soveværelse, som man føler sig tilpas i. Vi bruger trods alt ca. en tredjedel af døgnet i soveværelset.

Soveværelsesindretning med ro

Når man indretter soveværelse, er det altid en god idé at gå efter en mere simpel stil med rene linjer. Det skaber et mere roligt og harmonisk rum, hvilket er rart at sove i. En moderne sengegavl og nogle simple sengeborde kan give soveværelset en hurtig makeover.

ANNA sengegavl og sengebord fra DUX i gråt værelse med betonvægge.
ANNA sengegavl og sengebord fra DUX i gråt værelse med betonvægge.

Sengegavl og sengebord i ét

Ved indretning af soveværelset er det vigtigt med fokus på ro og behagelig stemning. Serien ANNA fra DUX er moderne og praktiske, og fås i forskellige farver. Deres ANNA-sengebord sidder på siden af ANNA-sengegavlen. Dette giver et meget simpelt og moderne udtryk med rene linjer.

Praktisk og moderne sengebord fra DUX

Sengebordet ANNA fra Dux er moderne og minimalistisk. Det fås i træfarvet og i sort, så det kan passe ind i forskellige soveværelser. Det har en skjult skuffe, hvor man kan opbevare diverse småting på en elegant måde.

Let og elegant indretning af soveværelse

Det er ofte en god idé at holde soveværelsesindretningen let og simpel, uden for mange store og tunge møbler. En seng er et stort møbel, der fylder meget, og de fleste har også en form for garderobe i soveværelset. Det kan derfor let se for tungt ud, hvis der også bliver fyldt op med store klodsede sengeborde og kommoder.

Moderne sengegavl der passer til flere senge

ANNA-sengegavl fra DUX passer til alle sengerammer og kontinentalsenge fra DUX, og skaber et roligt og harmonisk soveværelse, som er rart at være i. En seng uden en sengegavl kan nemt komme til at se lidt tom ud, som om der mangler noget. Sengegavlen giver et mere samlet udtryk i soveværelset.

ANNA sengegavl og sengebord fra DUX i gråt værelse med betonvægge.