3d tegning af arbejdsplads indrettet efter corona

Indretning af kontor efter coronaanvisninger

Året 2020 har indtil videre budt på store forandringer for rigtig mange mennesker, på mange punkter. Coronakrisen er som noget ingen før har oplevet, og de ændringer den fører med sig, kan for nogle være svære. Virksomheder kan være nødt til at lave en total omindretning, og hvordan gør man lige det på den rigtige måde?

Professionel corona indretning

Som indretningsarkitekt kan jeg hjælpe virksomheder til at finde den optimale corona arbejdspladsindretning. Jeg udarbejder et forslag til Jer, som bliver visualiseret gennem 3D tegninger. Billederne her i opslaget, er 3D tegninger, som jeg har udarbejdet til en virksomhed. Virksomheden havde brug for ny corona indretning for at følge de forskellige coronaanvisninger og skabe trygge rammer for medarbejderne.

Corona arbejdsplads indretning

Corona indretning kontor

I løsningen på 3D tengingerne er der stort fokus på at inddele rummet i forskellige sektioner, og skabe afstand mellem medarbejderne. Det er vigtigt ved virksomhedsindretning at der er gode rammer for effektivitet. Det kan bl.a. opnås gennem corona indretning, hvor der naturligt kommer en større opdeling af medarbejderne. Dette kan fremadrettet give den enkelte medarbejder mere ro og koncentration.

Professionel hjælp til corona indretning

Har I brug for hjælp til at indrette arbejdspladsen optimalt efter corona, så tag endelig kontakt.