Optimal indretning af arbejdspladser efter Corona krisen

Mange steder i Danmark er efterhånden åbnet op igen, men med en masse nye corona forbehold. Der er mange ting, der er anderledes end de var før corona, heriblandt den optimale indretning af arbejdspladser. Det gælder alt fra kontorer og mødelokaler til kantiner og fællesområder.

Storrumskontor med afstand og rumdelere

Kontorindretning med afstand

I storrumskontorer kan det være vanskeligt at tage de fornødne forholdsregler. Ikke alle virksomheder har kapacitet til at skabe større afstand mellem bordene. Her kan man bruge store opslagstavler som rumdelere. De fås i forskellige farver, og er praktiske til kontorbrug og til at minimere smittespredning. Derudover kan man sætte nogle små høje borde rundt omkring, eller hylder, hvor der kan stå håndsprit og en lille plante. På den måde får man en mere hyggelig stemning, og samtidig er planter også sundt for indeklimaet.

Fællesområde på arbejdsplads med grønne stole og et langt bord.

Afstand og opdeling med zonepladser

Indret arbejdspladsen med zonepladser og forskellige områder og arbejdsstationer. Det giver en mere dynamisk arbejdsplads med et godt arbejdsflow. Derudover er det en god og effektiv måde at få spredt medarbejderne ud så de bedre kan holde afstand og følge anvisningerne for corona.

Fælles arbejdsstation på arbejdsplads.