Kontor med moderne indretning

Kontorindretning der booster medarbejdernes trivsel

Glade medarbejdere skaber en god arbejdsplads

Det er essentielt for en hver arbejdsplads at have glade medarbejdere. Glade medarbejdere er mere produktive, skaber god stemning i hele virksomheden, og har større succes i deres job. Det er derfor vigtigt at give medarbejderne gode rammer for at nyde deres arbejde.

Færre sygedage

Et godt arbejdsmiljø med glade medarbejdere nedsætter også mængden af stress blandt medarbejderne. Når medarbejderne er mindre stressede, bliver de mere produktive. Men der er også en anden fordel ved mindre stress - immunforsvaret bliver stærkere. Det betyder i sidste ende, at medarbejdere der har det godt på deres arbejdsplads, har færre sygedage.

En unik løsning med udgangspunkt i medarbejderen

Når jeg arbejder med indretning af virksomheder, tager jeg udgangspunkt i den enkelte medarbejder. Det er vigtigt, at hver enkelt medarbejder i virksomheden har de optimale forhold for at hans eller hendes projekter kan fungere, og at der er plads og ro til at fordybe sig. Derudover arbejder jeg meget med at indretningen skal understøtte virksomhedens identitet.

De tre billeder/tegninger her i opslaget, er alle eksempler på hvordan jeg udarbejder tegninger i 3D for at visualisere projektet inden det udføres. Derved kan jeg vise mine tanker, og i samarbejde med virksomheden finde frem til den rette løsning.

Arbejdsplads med moderne indretning

Få professionel hjælp til indretning

Kontorindretning gennem professionelle øjne

At skabe de optimale rammer for medarbejderne er ikke altid noget der er tid, overskud og viden til på en almindelig arbejdsplads. Som indretningsarkitekt hjælper jeg med at finde den unikke løsning, der passer bedst ind i den enkelte virksomhed. Det er vigtigt for mig at skabe en brugbar løsning i høj kvalitet, som I bliver glade for i længden.

Undgå fejlinvesteringer

Ved at få professionel hjælp til indretningen, sparer I en masse tid. Men I sparer også penge, da I undgår fejlinvesteringer. Mange virksomheder begår den fejl at gå i gang med en ombygning eller ny indretning uden at have professionelle øjne på projektet. Det er desværre set før, at de løsninger der kommer ud af det, ikke er praktiske og brugbare, eller simpelthen bare ikke skaber den rette stemning. Mange må derfor efterfølgende bruge en masse penge på endnu en omrokering.

Tøv ikke med at tage kontakt for at få hjælp til indretning!