Tandklinik i Køge efter ombygning

Indretningsprojekt: Ombygning af tandklinik

Mange mennesker forbinder tandlægen med ubehag. Der er få, der rent faktisk kan lide at ligge der i tandlægestolen. Men udover den tid man tilbringer i tandlægestolen, bruger man jo også tid i venteværelset og receptionen. Og når man venter, kan man lige så godt have det så rart som muligt!

 

Professionel indretning af virksomhed

Denne tandklinik i Køge har gennemgået en større modernisering, og i den forbindelse har jeg som indretningsarkitekt stået for den professionelle indretning. Se før og efter billederne fra tandklinikken i bunden af opslaget.

 

Tandklinik indretning med fokus på kundens behov

Lys, behagelig og åbent venteværelse

Det var meget vigtigt for mig, at der kom mere lys i venteværelset. Det skulle føles mere åbent og behageligt for folk at sidde i. Derfor er der kommet nye lamper, der giver et kraftigere og mere hvidt lys til hele lokalet. Skranken er også blevet lysere, og har samtidig fået forsiden beklædt med noget materiale, der giver bedre akustik i rummet.

 

Enkel og stilren tandklinik

Både i en tandklinik så vel som ved lægen, er det vigtigt at der er styr på hygiejnen. Derfor har jeg i dette indretningsprojekt, efter deres ombygning, haft stor fokus på at få klinikken til at fremstå mere klinisk, samtidig med at den behagelige atmosfære er bevaret. Derfor er indretningen meget enkel og nedtonet.

 

Inspiration til indretning af tandklinik

Væggene er malet i en lys mintgrøn farve, for at det hele ikke blev hvidt på hvidt. Bag receptionen er der kommet en lukket opbevaringsløsning med hvide låger, hvilket giver et meget mere ryddet look end før. Stolene er ens, og bordet blevet fjernet. Og alle foldere og magasiner er blevet samlet i en overskuelig holder ved siden af indgangen.

Tandklinik i Køge inden ombygning
Tandklinik i Køge efter ombygning

Få hjælp til professionel indretning

Hvad end det er indretning af virksomhed, eller private hjem, så er I meget velkomne til at kontakte mig med indretningsprojekter.