Stor entre i hus med glaspartier

Entré indretning der byder velkommen

Entréen i et hus er det første rum man ser. Den er med til at skabe et førstehåndsindtryk og byde folk velkommen. Derfor er det en vigtig del at fokusere på, når man indretter sin bolig. Her i opslaget kommer der inspiration og gode idéer til indretning af entré.

Indret entré efter størrelsen

Gode idéer til en lille entré

Hvis du har en lille entré eller en smal entré, er det en fordel at kigge efter møbler, der ikke er alt for dybe. Man kan få mange lækre opbevaringsløsninger, der ikke tager meget plads i en lille entré.

En anden god idé til indretning af entré i mindre rum, er et spejl. Spejlet vil få rummet til at syne større, og det vil føles mere behageligt at være derude.

Entre indretning inspiration

Inspiration til stor entré

Hvis du har en meget stor entré eller en lang entré, kan det måske være svært at finde ud af hvordan du skal udfylde pladsen på en pæn og brugbar måde.

Jeg har flere gode idéer til entré indretning i store rum, men her på billedet ses en af dem. Boligen her har en meget lang entré, og den er indrettet med plads til sko og overtøj ved indgangen, og dekoreret med planter, gulvtæpper og en enkel sofa-bænk med et par puder.

Indretning entre med trappe

Inspiration til indretning af entré med trappe

Udnyt rummet i din entré indretning

Uanset om det er en lille entré med trappe, eller en stor entré med trappe, så får du her lidt inspiration og gode idéer til entréindretning med trappe.

Hvis loftet er højt, så udnyt det! På billedet ses et eksempel, hvor der er malet striber i entréen, hvilket virkelig fremhæver det flotte høje loft.

Indret entré med plads til at sidde ned. Det er altid rart at have mulighed for at sidde ned i en entré, så tænk siddeløsninger ind i din indreting af entré. Det kan være i form af en bænk eller en lille skammel.

Udnyt pladsen under trappen

I en entré med trappe er det en super god idé, at udnytte pladsen under tappen. Det er det perfekte sted at skabe en masse ekstra opbevaringsplads. I opslaget her er der mere inspiration til hvordan du kan udnytte plads under en trappe.

Indretning entre børn