Kontor med afstand mellem bordene

Anderledes arbejdsmiljø

Siden Marts måned er Danmark og København blevet vendt op og ned, og mange er blevet hjemsendt fra deres arbejdsplads. Når medarbejderne skal tilbage til deres vanlige arbejdsmiljø, kan det for nogle virksomheder betyde, at der skal udtænkes nye løsninger til indretningen af kontorarbejdsplads.

 

Indret kontor med en indretningsarkitekt

Nytænkning af arbejdsmiljøer

Når vi alle vender tilbage på arbejde, er der mange steder behov for nytænkning af arbejdsmiljøer, ny kontorindretning og generelle ændringer i indretningen af kontor og indretning af storrumskontor. Som indretningsarkitekt tilbyder jeg hjælp til og inspiration til dette. Her i opslaget kommer der idéer til løsninger, men jeg tager også imod konkrete cases fra virksomheder, der har brug for hjælp til kontor indretning.

 

Hel eller delvis ny indretning af kontor

Nogle virksomheder har måske brug for en mindre opdatering af deres kontorindretning, hvor andre måske har brug for en total omorganisering i alt fra indretning af storrumskontor, lille kontor, forskellige kontorlokaler og nytænkning af kontormiljø og arbejdsmiljø. Uanset hvad, så er der hjælp at hente.

Kantine med afstand mellem bordene

Indretning af kontorarbejdsplads med afstand

Idéer til indretning af storrumskontor

Skab et godt arbejdsmiljø med opbevaringsmøbler som rumdelere. På den måde får man en kontorindretning med afstand og god opbevaringsplads. Pladsen bliver udnyttet bedre, og et stort rum kan blive mere anvendeligt til mange så arbejdspladser. Nogle kan næste få fornemmelsen af at have eget lille kontor.

 

Inspiration til kontormiljø med dele-arbejdspladser

Ved at at lave indretning af kontor med god opbevaringsplads, kan medarbejderne få deres ting i skabe og skuffer. På den måde bliver skrivebordene ryddet, og flere medarbejdere kan skiftes om samme kontorarbejdsplads eller kontorlokaler.

Kontor med afstand mellem bordene

Moderne indretning af kontor

Kreativt kontormiljø

Udnyt den nye indretning af kontor til samtidig at lave anderledes konstellationer og opsætninger. Brug lave loungemøbler i forskellige farver og former, for at skabe et anderledes og multifunktionelle arbejdsmiljø. Dette kan enten gøres som en del i indretning af storrumskontor, i et lille kontor eller i kontorlokaler der er til overs.

 

Få professionel hjælp og inspiration til indretning af kontor

Står I overfor et større projekt med optimering af kontorrum, og har brug for hjælp til at få omindrettet Jeres kontorlokaler, så tag endelig kontakt. Som professionel indretningsarkitekt kan jeg yde hjælp til at finde frem til de løsninger, der bedst matcher Jeres behov som virksomhed, samt tager højde for nye restriktioner og krav til indretning af kontor.

Hyggelige siddepladser på kontor med afstand