Opbevaring under trappen

Slip af med spildplads

Under en trappe er der ofte en masse spildplads, som kan være svær at udnytte optimalt. Man kan ikke rigtig møblere under trappen, og det ser hurtigt rodet ud, hvis man bare stiller en masse ting ind under trappen. Men der er forskellige smarte opbevaringsløsninger, der kan bygges ind under en trappe!

Den eksklusive løsning

Den mest omfattende løsning på opbevaring under trappen, er at få et helt indbygget skab, der passer med væggen og trappen, som det ses på billedet ovenfor. Derved får man den mest naturlige, diskrete og lækre løsning, men helt knart og så den løsning, der kræver mest arbejde.

Desuden er det ikke alle trapper, der er lige velegnede til denne løsning.

Den prisvenlige løsning

Heldigvis findes der også mere simple løsninger. Et billigere og nemmere foreslag, er at få et sæt af flere smalle skabe, som varierer i højde. Altså stiller man det laveste skab længst inde under trappen, og jo højere rummet under trappen bliver, des højere bliver de smalle skabe. Så ender man med 3-4 skabe under trappen, der passer fint ind, og udfylder det skrå trapperum.