Vi slutter januartemaet af med et af de måske lettere oversete rum – nemlig entréen. I løbet af januar har jeg lavet adskillige opslag, som har givet forslag og inspiration til nye indretningsprojekter, som du kan gå i gang med – og i dag er ingen undtagelse.

Det kan måske komme bag på nogen, hvor stor betydning entreen har, når det kommer til indretning. Og ikke nok med at entreens visuelle stil har en enorm betydning for dit hjems image, så er det også et af de sværeste rum at indrette pga. af dets ofte begrænsede størrelse – kombineret med det faktum at entréen skal være opbevaring af frakker, sko og meget andet.

På blog-indlæggets billeder kan du finde lidt inspiration ud fra nogle af de tidligere entre-design, jeg har lavet. Bemærk at alle rum er præget af rene linjer. Da entre benævnt er et af de mindre rum i din bolig – og til tider kan være fyldt op med overtøj og sko, så er det en rigtig god idé at holde indretningen på et minimum. Hav enkelte elementer i spil såsom små reoler eller en bænk. Man må holde rummene enkle for at opnå en behagelig overskuelighed, som kan hjælpe hjemmets ejer med at skabe overblik. Som indretningsarkitekt mener jeg, at der er to ting der spiller en væsentlig rolle, når det kommer til enkelthed: hhv. en genstands funktion og udseende. Funktionen er vigtig, fordi at man ved at fokusere på denne, kan spore sig ind på, hvad der er essentielt og nødvendigt i et rum samt hvad der ikke er. Designet er angiveligt vigtigt, for at opretholde et bestemt udtryk eller et moderne look.

Dette var som sagt afslutningen på temaet om 2020-indretningstips – men flere lignende blog-indlæg vil komme, så husk at holde dig opdateret på mine sociale medier (instagram, facebook og pinterest) eller her på bloggen. Hvis du kunne tænke dig et lignende design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.