Lille kontorplads i hjemmet

Indretning af kontor i hjemmet

Har du brug for et hjemmekontor i din stue, gæsteværelse eller på en lille repos, så lad dig inspirere til hvordan du kan indrette en lille kontorplads, hvor du kan samle dine ting på en praktisk og enkel måde, så det samtidig ser flot og hyggeligt ud.

Her får du gode tips og ideer til indretning af hjemmekontor, hvor de vigtigste områder er funktion, indretning, stil og praktik.

Det rette skrivebord til hjemmekontoret

Når du vælger at lave en lille arbejdsplads, et hjemmekontor eller blot sætter skrivebordet ind i gæsteværelset, er det rette skrivebord næsten det vigtigste i din indretning. Møblet skal kunne blive en del af dit lille kontor i hjemmet eller gæsteværelset, og spille sammen med de øvrige møbler, og størrelsen skal ikke være for dominerende.

En farvet linoleumsplade er praktisk, og egner sig godt til at bruge i kontorindretning hjemme. Pladen passer godt sammen med funktionelle løsninger, der hjælper til at holde bordet enkelt, og kan nemt tørres af med en klud.

Mørkegråt skrivebord med træfarvede ben, en bærbar computer og høretelefoner, og nipsting.

En funktionel installation og en praktisk bordplade til indretning af kontor i hjemmet

Selve skrivebordet er alfa og omega, for om din kontorindretning i hjemmet fungerer. Form, størrelse og stil er vigtigt når man arbejder med indretning af hjemmekontor. 

En god løsning til indretningen er en linoleumsplade, med de ben der passer i stilen, og har du et lille mod på det, så lav selv dit bord. Hos FurnByOx finder du nemt både bordplade og ben, præcis i de mål der passer.

Mørkegrå linoleumsplade som skrivebord med træfarvede bordben.
Opbevaringssystem fra By Lassen i hvid, grå, sort og træfarvet.

Gem dit rod i hjemmekontoret med moderne indretning

Gode og praktiske opbevaringsløsninger er afgørende, for at dit kontor i hjemmet ikke bliver for rodet. Her kan du gemme alt det der ikke pynter.

Systemet fra BY Lassen giver dig utallige muligheder for at få gemt de ting væk, som vi alle har brug for på kontoret, men som hurtigt roder

Systemet findes i forskellige størrelser og dybder, og med forskellige overflader. Leg med modulerne, så de samtidigt bliver til en dekoration, og lad dem indgå som en moderne del af din indretning i hjemmekontoret.

De små ting kan også skjules med praktisk og sjov indretning

I et hjemmekontor er der nogle småting, der nemt kommer til at flyde eller forsvinde. Bokse, æsker til nips, reoler og kassetter kan hurtigt hjælpe med at holde orden.

Brug akryl kassetter, krukker og holdere og få styr på alle de små nips i dit lille kontor i hjemmet.

Små æsker og bokse i friske farver er en dekorativ og funktionel løsning til kontorindretningen i hjemmet. Æskerne kan stå på skrivebordet, din hylde eller på gulvet.

Små dekorative æsker i indretningen.
Små nipsting i æsker og bokse.

Indretning af hjemmekontor, der passer ind i din boligstil

 

Brug dit hjemmekontor som en del af din indretning

Dit hjemmekontor behøver ikke være noget, der roder og skal gemmes væk. Brug din kontorindretning hjemme til at skabe et hyggeligt og pænt miljø, uanset om det er i et lille rum, i stuen eller et hjørne af et gæsteværelse.

Skab gode rammer med indretning af kontor i hjemmet

For at få et lille hjemmekontor, hvor det er rart at sidde og arbejde, er det vigtigt at gøre noget ud af at skabe de bedste rammer. Gennem simpel og minimalistisk indretning af hjemmekontor, får du en pæn og ryddelig arbejdsplads uden forstyrrelser.

 

Hjemmekontor med bogreol, træfarvet skrivebord, blå stol og rødt gulvtæppe.

Indretning af hjemmekontor i den rette størrelse

 

Overvej hvor meget plads du har brug for i din indretning af kontor i hjemmet

Når du laver kontorindretning hjemme, skal du overveje, hvad du har brug for. Nogle har måske et arbejde, der kræver et helt rum til indretning af hjemmekontor, mens det for andre kan være nok med et lille hjørne i stuen eller i et gæsteværelse til indretning af kontor i hjemmet.

Hold din indretning af hjemmekontor simpel

Uanset om du vælger at lave et lille hjemmekontor i hjørnet af dit gæsteværelse eller stue, eller om du har et rum til indretning af hjemmekontor, så gælder det om at holde det simpelt og minimalistisk, for at undgå rod og forstyrrelser.

Lille kontorplads i hjemmet
Dekorative kontorartikler og notesbøger i blå nuancer på hvidt bord med duftlys og træbakke.
Dekorative kontorartikler i rød og beige på hvidt bord

Brug dekorative kontorartikler i din kontorindretning hjemme

 

Hold dit hjemmekontor enkelt og stilrent gennem din indretning

Skab et fint og brugbart hjemmekontor med ganske få redskaber. Kontorartiklerne fra whats|the|story er både praktiske og enormt dekorative, og er med til at holde din indretning af kontor i hjemmet enkel og minimalistisk.

Gennemgående stil i din indretning af hjemmekontor

Med matchende to-do lister, notesbøger og kalender fra whats|the|story, der passer til dit kontor, stue, gæsteværelse, eller det rum du har valgt til indretning af hjemmekontor, skaber du en gennemgående stil, og får et hjemmekontor der ser let og elegant ud.

Skab en god arbejdsplads med kontorindretning hjemme

Ved at bruge dekorative kontorartikler i din indretning af hjemmekontor, får du en meget mere ryddelig arbejdsplads. Når kontorartiklerne skaber lette og hyggelige rammer, er det ikke nødvendigt at have en masse nipsting, der tager plads og let skaber rod.