Vi er ved at nå til enden med mit tema om indretningsprojekter, som du kan tage fat på i 2020. Jeg håber at nogle af disse opslag har givet dig motivation til at overveje og i bedste tilfælde igangsætte nye indretningsprojekter.

I dagens opslag vil jeg give dig lidt forslag til, hvordan dit soveværelse kan optimeres, så rummet føles mere komfortabelt. Soveværelset skal så absolut være dit drømmeværelse! Det er her du tilbringer en tredjedel af dit liv… ja du hørte rigtigt!… så dette rum er naturligvis et rum, der skal indrettes, som præcis du kan lide det!

Soveværelset er et sted, hvor roen skal være højt prioriteret! Derfor anbefaler jeg, at du holder værelset enkelt, ved ikke at inddrage er for mange elementer i din indretning. For mange møbler og genstande tendenser ofte til rod, hvorfor dette må begrænses.

Endvidere anbefaler jeg, at du vælger et simpelt farvetema og derved holder værelset i ganske få og enkle farver. På den måde opnår du en større sammenhæng i værelset, hvilket giver rummet et mere neutralt og roligt udtryk. Vælg også bløde tekstiler som gulvtæpper, puder, sengetæpper mm. til at absorbere lyd og sprede hygge.

 

Sørg ikke mindst for at holde værelsets indretning tro mod dig selv og dine behov. Tænk eksempelvis over hvordan du sover bedst. Er det med meget lidt lys? Eller nyder du at vågne i takt med at solen står op? Søvn er meget personligt, hvorfor du i høj grad bør tage stilling til dine personlige preferencer i soveværelset.

Næste opslag bliver det sidste for dette tema om forslag til 2020-indretningsprojekter, så husk at holde dig opdateret på mine sociale medier (instagram, facebook og pinterest) eller her på bloggen.  Hvis du kunne tænke dig et lignende design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.