Et nytår er et frisk pust – og et af de bedste tidspunkter at sætte gang i nye indretningsprojekter. Jeg går her i gang med et lille tema om nogle projekter du kan give dig i kast med i starten af 2020. Vi første opslag omhandler køkkenet.

Køkkenet er et godt sted at starte sin søgning efter nye indretningsprojekter. Personligt har jeg altid en mental liste over ting der kan opdateres i mit køkken, som jeg gemmer til et stort indretningsprojekt, så jeg kan få klaret så meget som overhovedet muligt på en gang. Køkkenet skal være et sted, hvor der er orden i sagerne, hvorfor du kan prøve lægge mærke til om der er noget der forstyrre dit workflow. Det kan være alt fra en lille krydderihylde til et stort køleskab, som er dig til gene. Når dise små irritationer forsvinder, vil du opleve en fornyet glæde ved at stå i køkkenet og kokkerere – plus at dit arbejdstempo højest sandsynligt vil forøges.

Her er et par eksempler på køkkener, som jeg har redesignet i løbet af min karriere som indretningsarkitekt. Hvis du kunne tænke dig et lignende design i dit køkken, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.

Køkkenø oplyst af nedadrettet lyskilde