Store fællesrum udgør en betydelig del af de moderne kontorer. I mange firmaer ses det, hvordan rummene bliver gjort større, og hvordan et enkelt rum pludselig danner rammen for mange forskellige aktiviteter, såsom ,individuelt arbejde møder, aktiviteter mm. I en tid, hvor den moderne indretningsstil består af store fællesrum meget luft i lokalet og en minimalistisk stil, så er det blevet vigtigere end nogensinde før at tænke på, hvordan man i hjemmet opnår en god akustik. Hvis du ikke tænker lyd og akustik med ind i boligindretningen, så får rummet en dårlig lydkvalitet, og det får konsekvenser for rummets atmosfære.

Støj påvirker vores humør og velbefindende. Hvis du bor i et hjem, hvor lydene farer rundt i rummet, og hvor selv de mindste lyde er tydelige, kan det let gå hen og blive et sandt mareridt at befinde sig på kontoret. Det er derfor vigtigt, at du tænker på at indrette med møbler og materialer, der er designet til at stoppe og absorbere lyden. Normalt opstår støjen ved, at lyden bliver kastet frem og tilbage mellem rummets tomme overflader. Der findes mange måder, hvorpå du kan reducere støjniveauet i dit hjem.

En metode er at hænge lyd-reducerende plader op på væggene, så de kan absorbere noget af den lyd der reflekteres rundt i rummet. Det er en nem og simpel – men også effektiv løsning, som også kan have et moderne udtryk, hvis plader med et interessant design benyttes. Som supplement til de lyd-reducerende plader, kan man beklæde gulve med tæpper eller installere lyddæmpende loftplader.

Hvis du kunne tænke dig et lignende design i dit firma, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.