I dette opslag vil jeg forklarer lidt om spisekøkkenet. I en mindre lejlighed er pladsen naturligvis mere begrænset, så det kan være en fordel at slå køkken og spisestue sammen. Lidt ligesom et køkken alrum giver det plads til samtaler imens man laver mad, men forskellen er i stedet at rummet i højere grad præges af at være køkken end stue. I dette opslag kommer der et eksempel på sådan et rum. Køkkenet som kan ses på ovenstående billede, er i et mørkt minimalistisk design, så indretningen er i et lidt lysere design. Stolene af lys læder og bordet i lyst træ. Under bordet blev der placeret et tæppe fra Massimo Copenhagen, som skaber en ramme rund om bord og stole og gør det til et samlingspunkt i rummet. Overbordet blev en minimalistisk lampe fra VIPP placeret til at give et godt ovenlys over bordet. 

I næste opslag vil jeg fortælle lidt om badeværelset og dermed fortsætte denne temaserie om det moderne hjem –  så husk at hold dig opdateret her på bloggen eller på min sociale medier. Hvis du overvejer at få et et lignende design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.