Den moderne stue | indret nu

I dagens opslag tager vi et kig på stuen. Her skal der være luft og god belysning. Møblerne skal have tyngde – og alt andet skal føles let. I denne moderne stue, er der valgt en industriel bogreol, til at matche stuens industrielle udseende. Lædersofaerne er minimalistiske men har en stærk kontrastfyldt farve, som gør det til et naturligt samlingspunkt i rummet. I midten blev et sofabord i massiv marmor placeret, for igen at give en fornemelse af tyngde i rummet. Under marmorbordet er et tæppe fra Massimo Copenhagen, som har et dejligt clean udtryk og bringer en masse personlighed i spil uden at tage fokus. Herudover er alle elementer som har et lettere look, som lampe, pladespiller og Jimi Hendrix plakat placeret op ad væggen, så de ikke tager for meget fokus, men alligevel bidrager med en del charme til rummet. Med andre ord er dette design super moderne og minimalistisk og passer perfekt ind i den skandinaviske stil, som dette tema handler om.

Temaserien fortsætter i næste opslag, hvor det skal handle om spisekøkkenet, så husk at hold dig opdateret her på bloggen eller på min sociale medier. Hvis du overvejer at få et et lignende design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.