Badeværelse moderne indretning 2019 | Indret nu

Her kommer måske et lidt utraditionelt opslag om et rum, som normalt ikke bliver omtalt så meget – nemlig badeværelset. Men det befinder sig i alle hjem, så vi kommer ikke uden om det. For at gøre dette rum så moderne, er der her valgt et minimalistisk udtryk. I sådan et rum som badeværelset, skal lyset først og fremmest være klart og friskt. Farverne i dette rum skal ligeledes være lyse og klarer i nuancerne, hvorfor vægge, lamper, vask, hylder etc. alle er i hvid. Den hvide farve sammen med spejlet sørger for at rummet virker større. For at skabe lidt kontrast blev et lidt mørkere forhæng valgt til badet, for at skabe lidt mere tyngde i rummet. Dets grå natur farve matcher cementens farve inde i brusekabinen, som er et unikt touch der gør dette badeværelset helt vildt moderne. 

I næste opslag vil jeg gå i dybden med kontoret – disse opslag er alle en del af en temaserie om det moderne hjem –  så husk at hold dig opdateret her på bloggen eller på min sociale medier. Hvis du overvejer at få et et lignende design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.