I dette opslag tager vi et kig på køkkenalrummet, som er den store åbne stue/køkken som er blevet utroligt populær. En løsning med et køkken-alrum er en meget moderne løsning, som har adskillige fordele. Vigtigst er nok den funktion, at samtale-køkkenet føles mere åbent og luftigt. Både i stuen og køkkenet får man nemmere ved at danne sig et godt overblik, hvorfor mange foretrækker denne løsning i deres hjem. Endvidere synes jeg at køkkener som disse, har en kommunikativ/social fordel – i og med, at man kan interagere med sine børn eller eventuelle gæster imens man laver mad.

Med disse fordele i tankerne, besluttede jeg at designe køkkenet således, at man står med fronten ud mod stuen, ved betjening af vask og komfur. Køkkenet blev designet i et simpelt, moderne og industrielt design, som har mødt stor popularitet i hvor tid. Indretningen af stuen gik i samme moderne retning, hvor spisebordet er simpelt og afballanceret og oplyses af tre ovenlyslamper.

Jeg fortsætter med at forklarer om det moderne hjem i de kommende opslag, så husk at hold dig opdateret her på bloggen eller på min sociale medier. Næste gang vil jeg forklarer lidt om stuen. Hvis du overvejer at få et køkken-alrum, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.