Jeg starter her på et helt frisk tema om designtrends med tre nyligt færdiggjorte indretningsprojekter, der alle har det tilfældes at de er top moderne i deres udtryk. Med disse opslag, vil jeg gennemgå det moderne hjems forskellige rum i bider og samtidig forklare lidt om hvilke designrelaterede valg jeg har truffet undervejs i indretningsprocessen.

Indretning er naturligvis en subjektiv sag, hvor personlig smag kan variere meget. Men disse opslag vil være præget af kunder, som alle har ønsket en moderne stil som passer sammen med de skandinaviske designtrends, som har vundet kæmpe indpas i de danske hjem. I dette første opslag, vil jeg primært forklarer lidt om, hvad der kendetegner denne trend, så du I de kommende opslag vil have en bedre forståelse af, hvad mit design bunder i.

Som sagt er Skandinavisk design blevet utroligt moderne – og bliver anerkendt på verdensplan som en af de fortrukne designstile indenfor indretning. Hvad kendetegner denne stil, er nok først og fremmest det minimalistiske udtryk stilen har. Man sær sjældent meget prangende møbler eller elementer i dansk design – men derimod simple strukturer som besidder en god balance mellem elementets funktionalitet og udseende. En anden bemærkelsesværdig egenskab ved skandinavisk indretning, er at der er fokus på kvalitet. Specielt materialer, er vigtige for elementets udtryk. Egetræ, marmor, læder eller andre lignende materialer kombineret med solidt håndværk er uundværligt i et hjem der vil opnå en skandinavisk stil. Vigtigst er det dog, at man får alle elementerne til at arbejde sammen, så de ikke skaber konflikt i hjemmets samlede udtryk. Dette kan være en relativ kompliceret opgave, hvorfor det er en god idé at alliere sig med en indretningsarkitekt som undertegnede, så man kan opnå det fulde potentiale for alle sine møbler.

Dette var som sagt første opslag i temaserien om indretning af det moderne hjem, så husk at holde dig opdateret her på bloggen, eller mine sociale medier, så du bliver påmindet om de følgende opslag. Hvis du kunne tænke sig et lignende design i dit firma, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.