I dagens opslag vil jeg forklarer om medarbejderloungen, som er firmaets område, hvor ansatte både kan arbejde koncentreret eller have møder med hinanden. Med andre ord, skal dette rum kunne håndtere forskellige opgaver, hvorfor det kan være et relativt besværligt rum at indrette. Her får du mit forslag til, hvordan en medarbejder lounge kan dekoreres.

 

Funktion

Hos Better Collective, hvor ovenstående billede er fra, ønskede de en medarbejderlounge, hvor mange ansatte kunne sidde i et samlet rum, og dog alligevel arbejde individuelt og uafhængigt af hinanden. Dette var en relativt kompliceret opgave, da et sådan arbejdsrums vigtigste egenskab er, at der er relativt lydisoleret, således at vedkommende der arbejder ikke blot undgår at bliver generet –  men heller ikke er til gene for andre.

Løsning

Løsningen blev som det kan ses på billedet en lænestol kaldet Podmeeting fra Martela med integreret skrivebord, hvor arbejdet kan foregå uden alt for mange forstyrrelser. Stolens høje ryglæn omkranser en del af den arbejdendes udsyn således at vedkommende ikke forstyrres af de omkringliggende stole. Derudover er ryglænet beklædt med lyddæmpende materialer, der gør at en del af rummets lyde ikke når ind til den arbejdende. Better Collective’s logo kommer i grønne nuancer, hvorfor de havde et ønske om at få en lounge der matchede dette. Jeg var vild med idéen, da det netop bidrager til at gøre firmaet mere unikt over for dets kunder såvel som ansatte. Derfor blev alle møbler, pånær lamper og bordplade dekoreret i den grønne farve som firmaets logo besad.

I det næste opslag vil jeg fortsætte med at forklare videre om mine arbejdsmetoder, når jeg beskriver, hvordan jeg indretter et mødelokale – så husk at holde dig opdateret her på indret.nu eller mine sociale medier. Design af firma arealer som medarbejderloungen og øvrige rum i et firma kan være en svær opgave, som kræver mange praktiske overvejelser.Hvis du og dit firma kunne tænke sig et lignende design i dit firma, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.