Temaet om firmaindretning fortsætter, og i dette opslag har jeg fokus på, hvordan du kan sørge for at dit firma er top service minded på en professionel og stilren måde. Opslaget kommer til at omhandle den måde, hvorpå et firma kan byde deres kunder på en forfriskning, så firmaet som helhed virker både åbent og indbydende. Jeg tager, ligesom med de forrige opslag om firmaindretning udgangspunkt i det stykke arbejde, jeg lavede for Better Collective.

Funktion:

Foretningsmodellen kan variere fra land til land, men en ting er ofte ens uanset, hvor du er fra; det er god stil at byde sine gæster/kunder på en forfriskning. Derfor kan det være en god idé at have en stand, hvorfra du kan byde dine kunder på en kop kaffe eller te. At tilgodese dine kunder på den måde, vil ophøje deres oplevelse af dit firma og kan i bedste tilfælde bidrage til at kunden anbefaler dit firma til andre.

Mit design

En forfrisknings stand, kan placeres i mange forskellige rum. I dette tilfælde blev den placeret i firmaets foyer, som lå i forlængelse af deres reception. Selvom en kaffebrygning i dag kan foretages med instantkaffe og en elkedel, er der dog væsentlig mere kvalitetsværdi ved at have et moderne serveringsbord. På billedet ses et serveringsbord jeg fik bygget, så det vil fremstå unikt. Dette minimalistiske bord har mulighed for at brygge kaffe og te, ved tryk på en enkelt knap. Det kan måske i nogles øjne synes overfladisk, men det professionelle udtryk som dette bord kan bidrage med, kan være med til at give firmaets kunder et positivt førstehåndsindtryk af dit firma. Bordet har værdier som præger underbevidstheden til at tænke kvalitet, simplicitet og overskuelig – alle værdier som herefter kan linkes til dit firma, hvis en besøgende kunde får en forfriskning fra et lækkert forfriskningsbord.

Temaet om styling fortsætter i de kommende blogopslag, så husk at holde dig opdateret her på indret.nu eller mine sociale medier. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.