Vi fortsætter temaet om indretning ved at kigge på receptionen. Selvom man måske ikke tænker meget over det, er der ofte lagt meget arbejde ind i at designe et firmas reception – og netop dette er der en meget god grund til!

Rummets funktion:

Receptionen er det første rum man træder ind i, når man besøger et firma og derfor skal dette rum være ekstra indbydende. Receptionen skal give et førstehåndsindtryk der stemmer overens med firmaets kvaliteter og visioner, hvorfor receptionen i mange tilfælde kan være en udfordring at designe. En reception skal ydermere være et sted, hvor man som kunde kan føle sig afslappet og godt tilpas.

Mit design:

For et professionelt firma som Better Collective, er det vigtigt at signalere faglig dygtighed og høj kvalitet til deres klienter. Med dette i tankerne, valgte jeg at designe receptionen med en masse luft imellem de enkelte komponenter for at give møblerne mere tyngde i rummet – og dermed også et højere udtryk af kvalitet. I forlængelse af dette, føltes det naturligt at vælge nogle komfortable stole med et voluminøst og moderne design, så de virker indbydende og ophøjer brugeroplevelsen hos firmaets klienter. De kraftige og solide søjler forblev urørte, for at bevarer et fint og historisk udtryk i lokalet – ydermere går deres naturlige brune farve godt i spænd med naturfarver, hvorfor jeg valgte at designe receptiondisken i en grøn nuance og endvidere dekorere væggene med planter. Ved at bevare disse naturlige elementer, skabte jeg et harmonisk samspil, der har et rustikt og oprigtigt udtryk. Dette komplimenteres af de mere simple elementer i rummet, som den elegante vandpost og de stilfulde vægdekorationer, som giver de besøgende et mere raffineret og fint indtryk.

I de kommende opslag vil jeg fortsætte med at forklare videre om mine arbejdsmetoder, så husk at holde dig opdateret her på indret.nu eller mine sociale medier. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.