I forbindelse med mit virke som professionel indretningsarkitekt, har jeg haft mange opgaver med firma indretning for både store og mindre virksomheder. Hvad der er interessant ved firmaindretning er, at man skal skabe et design der visualisere firmaets kvaliteter og værdier. Dette er en relativ svær opgave, så jeg vil prøve at forklare, hvordan jeg har båret mig ad med en af mine indretningsprojekter jeg lavede for Better Collective.

Jeg vil tage udgangspunkt i alle de rum, som jeg var med til at designe, og forklarer lidt om de valg jeg har fortaget.  I dagens opslag tager vi hul på temaet med opstarten, og så kigger vi efterfølgende på hele designet – rum for rum. Så husk at holde dig opdateret her på bloggen eller min sociale medier.

Trin 1: Research

Temaet starter fra begyndelsen, som du nok ville kunne genkende, hvis du er en fast følger af indret.nu. Min begyndelse på et projekt kører ofte efter en manual, som jeg har udarbejdet i løbet af min karriere som indretningsarkitekt. Jeg sporer mig ind på firmaets kerneværdier samtidig med at jeg lytter til, hvad min klient har af forventninger og krav til designet. Better Collective arbejder for at gøre iGaming industrien bedre gennem de tjenester, som de tilbyder og de er derfor utroligt service mindede, hvilket blandt andet skal skinne igennem designet.

Trin 2: Analysen

Når jeg har fået en idé om hvilke værdier designet skal indeholde, går jeg rundt i bygningen, hvor designet skal implementeres. På den måde kan jeg skabe mig et billede af, hvordan jeg skal designe rummene samt tage noter og lave skitser. Better Collective holder til i en gammel bygning i Nyhavn, hvorfor lokalerne har meget charme. Blandt andet kan man ikke undgå at ligge mærke til de store træbjælker, som emmer af historie og trækker tankerne tilbage til fortiden, hvor Nyhavn var en simpel industri-havn. Jeg skal blandt andet tage stilling til, hvordan disse bjælker skal inkorporeres i designet.

I de kommende opslag vil jeg fortsætte med at forklare videre om mine arbejdsmetoder, så husk at holde dig opdateret her på indret.nu eller mine sociale medier. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.