Jeg afslutter denne måneds tema om styling, med at forklarer om de sidste trin i processen som stylist. Projektet har indtil nu handlet om de forberedende faser, samt eksekveringen af fotosessionen – og alt har taget udgangspunkt i det arbejde jeg har lavet for massimo copenhagen. Hvis du ikke har læst de forrige opslag, så kan du finde dem under “inspiration”.

Trin 7 :  Konsulter

 

Når billederne er taget er der ikke meget andet, som jeg kan gøre for at ændre det færdige produkt. Dog drøfter jeg gerne med min fotograf, om hvilken stemning der skal skabes omkring produktet og i billederne, når de efterfølgende redigeres i post produktionen. Det er vigtigt, at vi er enige om, hvordan billedet skal se ud, så jeg ender med at levere billeder, som lever op til de krav klienten stillede – og at billederne ikke har et tvetydigt udtryk.

Trin 8: Afslutningen

Når billederne afleveres til en klient, er det vigtigt at man slutter af på en god og behagelig måde. Jeg elsker styling og sørger for at få nævnt til mine klienter hvor dejligt det har været at arbejde med dem, så de forhåbentligt husker mig næste gang, at de skal have taget nye billeder. Desuden prøver jeg også på at få skabt nogle gensidige aftaler om at vi nævner hinanden, når vi deler opslag på de sociale medier.

Med disse sidste trin når vi til afslutningen på mit lille tema om professionel indretning for firmaer. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til styling eller egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.