I forlængelse af mine to forrige opslag, hvor jeg tog hul på et tema om styling, fortsætter vi med flere tips og tricks. Hvis du ikke fik læst de forrige opslag, kan du finde dem her på indret.nu under “inspiration”.

Trin 4: Setup.

Ved dette trin i stylings-processen er jeg på settet med kamera, lys, materialer og ikke mindst produkterne der skal fotograferes. Jeg stiller produkterne op på den måde, som jeg planlagde i skitseringsfasen. Nogle gange spiller tingene, og alt ser ud som man forudså på skitsen – og andre gange kan der være ting der skal justeres undervejs – hvilket bringer mig til næste trin.

Trin 5: Modificer

Hvad hvis produkterne, elementerne eller scenen ikke tager sig ud, som man planlagde i skitseringsfasen? Ja i sådan et tilfælde er det vigtigt, at man tilpasser sig hurtigt. Jeg plejer som regel at kigge på billederne helt nøgternt for at finde ud af, hvad der fungerer, samt hvad der ikke gør. Nogle gange er det enkelte justeringer der skal til – og andre gange må jeg redesigne og gentænke stylingen. Det kan være svært, men jeg har udviklet et godt øje for dette og løser som regel disse problemstillinger relativt hurtigt.

I de kommende opslag vil jeg fortsætte med at forklare videre om mine arbejdsmetoder, så husk at holde dig opdateret her på indret.nu eller mine sociale medier. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.