Vi fortsætter fra hvor vi slap i forrige opslag, hvor jeg tog hul på et tema om styling. Primært gennemgik jeg de først trin i mødet med klienten og de efterfølgende overvejelser, jeg gør mig inden jeg kaster mig ud i projektet. Hvis du ikke fik læst forrige opslag, kan du finde det her: https://www.indret.nu/2019/09/12/styling-og-kreativ-indretning-i-professionel-klasse-del-1/.

Trin 3: Vælg det rette motiv.

I denne fase af stylings-processen, står jeg som regel med en masse design, som er blevet skabt i overenstemmelse med min klients forestillinger. Med en kritisk tilgang vælger jeg de bedste design, som primært baseres på min viden inden for mit fag. Styling for firmaer handler i høj grad om at visualisere kvaliteten af firmaets produkter – og med det i tankerne vælger jeg de(t) design, som i bedst grad lever op til dette krav. Det handler ydermere også om at få skabt kontinuitet i hvert design, så man får skabt noget genkendeligt i hvert motiv. Når motiverne er valgt, kan jeg bevæge mig videre til næste fase.

 

Trin 4: Vælg den rette stil.

Dette er sidste designrelaterede valg, inden selve opsætningen af produktbilledet kan igangsættes. Her skal de rette elementer vælges til at danne en scene omkring produktet. Det er vigtigt at, man vælger elementer, som ikke tager fokus fra det repræsenterede produkt (I tilfældet på billederne – tæpper fra Massimo Copenhagen), men samtidig føles naturlig i scenen. Disse elementer kan i teorien være alt, men bør være noget der giver mening for produktet, som skal fremvises.

I de kommende opslag vil jeg fortsætte med at forklare videre om mine arbejdsmetoder, så husk at holde dig opdateret her på indret.nu eller mine sociale medier. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.