professionel indretning og styling massimo copenhagen1

I mit arbejde som indretningsarkitekt, får jeg til tider stilistiske opgaver fra forskellige firmaer. I dagens – samt fremtidige opslag – vil jeg gå lidt i dybden med disse slags opgaver, og give dig tips, som du kan benytte i din egen indretning. Jeg vil primært tage udgangspunkt i det samarbejde jeg længe har haft med Massimo Copenhagen og vise jer mit indretningsarbejde med deres smukke tæpper. Jeg vil gennemgå den process jeg som professionel indretningsarkitekt gennemgår, så i kan få en forståelse af mine generelle overvejelser til mit stilistiske arbejde.

Trin 1: Skab overblikket.

professionel indretning og styling massimo copenhagen2Når jeg møder en kunde, starter jeg altid med at stille nogle spørgsmål om, hvad deres visioner og ønsker er i forhold til min arbejdsindsats. Oftest er det tilfældet, at jeg skal præsentere kundens produkt(er) på en bestemt måde, så de(t) eksempelvis fremstår af høj kvalitet. Jeg sørger for at få alt afklaret med min klient inden jeg går i gang med selve indretningsprocessen.

 

 

 

 

 

 

Trin 2: Skab idéerne.

professionel indretning og styling massimo copenhagen3

Når jeg har en konkret forståelse for, hvordan produktet skal fremstå og hvilke visuelle kvaliteter stylingen skal bestå af, går den kreative fase igang. Fasen består af en kreativ idé-skabelsenproces, som tager udgangspunkt i mine tidligere erfaringer som indretningsarkitekt, kombineret med nytænkning i form af inspirationskilder fra nettet og magasiner. Dette kombineres endeligt i en skitseringsfase, hvor det færdige design koges ned til essentielle konkrete idéer.

I de kommende opslag vil jeg fortsætte med at forklare videre om mine arbejdsmetoder, så husk at holde dig opdateret her på indret.nu eller mine sociale medier. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.