Better collective professionel indretning med farver

I dagens opslag vil jeg forklarer om nogle af de tanker jeg gjorde mig omkring det design jeg udførte hos firmaet Better Collective. Det var nemlig en interessant design opgave, som krævede at man tænkte ud af boksen.

Først og fremmest er Better Collective’s farver grønne, hvorfor de havde et ønske om at få et kontorareal der matchede dette. Jeg var vild med idéen, da det netop bidrager til at gøre firmaet mere unikt over for dets kunder såvel som ansatte. Dette kan du blandt andet læse mere om i mit opslag “Tre tips til hvordan du får dit firma til at skille sig ud fra mængden“.

Rummet som her blev indrettede skulle have mange funktioner for eksempel den, at man skulle kunne side og arbejde i det. Med dette i tankerne gik jeg i gang med min research, og fandt frem til resultatet som kan ses på billedet. Alt blev her, pånær lamper og bordplade dekoreret i den grønne farve som firmaets logo besad. Vægge og bordben blev malet og pufferne blev indkøbt og monteret.

En sådan design process kan være anstrengende da det kan tage lang tid at finde frem til de rigtige møbler, men når først de er fundet føles det bare helt perfekt. Jeg synes som indretningsarkitekt at det er en ren fornøjelse at være med til at udføre disse projekter, da unikke udtryk er så super moderne og interessante. Det er virkelig her, hvor det kun er fantasien der sætte grænser.

Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.