kontorindretning Ret og råd slagelse 1

For ikke så lang tid siden blev jeg kontaktet af Ret & Råd Slagelse, som så mange andre af mine klienter, ønskede at give deres kontorarealer et mere skarpt og unikt udtryk. Det er blevet meget populært at have kontorer der skiller sig ud, da firmaet derved nemmere kan huskes af dets kunder. Desuden har kontorer med et godt design ofte også en mere opløftende effekt på firmaets ansatte. Som indretningsarkitekt er det altid en fornøjelse at gå i gang med disse projekter, da de kræver at man forbinder firmaets udtryk med noget kreativt og moderne. I dette opslag giver jeg dig tre nemme tips til hvordan, du kan skabe et mere unikt udtryk i dit firma.

 

1. Trin find frem til dit firmas stil. 

kontorindretning Ret og råd slagelse 2

Inden jeg starter indretningsprocessen, tænker jeg meget over, hvilken stilretning jeg skal gå i. Professionelle firmaer skal naturligvis have et professionelt udtryk. Design er et flydende begreb og mange vil have deres egne meninger om, hvad der ser professionelt ud, men i min optik er der intet, der er mere professionelt en skarpe kanter. Kanter kan bare noget – især når det angår til moderne indretning. Det var også derfor, at jeg valgte at tapetsere firmaets vægge med kantet tapet, som havde til formål at få kontorarealerne til at se mere skarpe ud.

2. Skab en wow effekt! 

kontorindretning Ret og råd slagelse 4

Farverne valgte jeg i røde nuancer, for at give væggene et mere kreativt touch, som medvirker til at skabe en wow-effekt for firmaets gæster og kunder. De rødlige farver står i skarp kontrast til firmaets i forvejen hvide vægge, og bringer derved meget liv til rummet.

3. Skab et gennemført udtryk! 

kontorindretning Ret og råd slagelse 3

Sørg endvidere for at du får skabt et færdiggjort og gennemført design. Som det kan ses er der tænkt over alt fra lampernes facon til stolenes farver. Hold dig gerne inden for et bestemt farvetema, så der ikke pludselig er nogle elementer der skiller sig helt ud. Det kan i nogle tilfælde give et fedt udtryk – men det er langt fra i alle situationer

Nogle gange er det enkelte ændringer, der skal til for at gøre kontor arealer mere livlige. Det kan være alt fra planter til lys – men det er vigtigt, at firmaets udtryk ikke svækkes eller kompliceres ved indretningen. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.