JuicePlus professionel indretning af kontor.

Vi bruger mere eller mindre 8 timer om dagen på en arbejdsplads, hvor det til tider påkræves, at man er aktiv, kreativ, effektiv, innovativ og mange andre “tiv’er”! Det danske arbejdsliv kan være enormt hård samt krævende – og noget der forvringer ens arbejdsmoral, specielt i pressede situationer, er et dårligt inde- og arbejdsklima! Derfor vil jeg i dagens opslag give dig nogle tips til, hvordan du og din arbejdsplads kan skabe eller forbedre jeres kontormiljø. Ovenstående eksempel er fra en kunde, Juice Plus+, som jeg for nyligt arbejde for. Her var min opgave, at redesigne deres mødelokaler, så de fremstod professionelle, når de fik kunder på besøg. Dette gav mig idéen til at lave dagens opslag, for at vidergive noget af min erfaring til jer.

1. Trin: Skab et professionelt look.

At indrette kontorer, kræver at man sætter sig ind i firmaets principper, således at man kan skabe et design, som går i et med deres udtryk. Juice Plus+ som jeg her arbejde for, havde naturligvis en stil, som lagde vægt på mental og fysisk sundhed. Derfor valgte jeg et design med blide, rolige og lyse farver, til at underbygge deres passion. Lyset skulle være naturligt, hvorfor det både blev oplyst af blide loftlamper. Du kan læse mere om belysning i mit tidligere opslag. Lad dine rum se dagens lys!

2. Trin: Vælg passende farver.

Ydermere lagde jeg vægt på at natur-farver skulle gå igen i rummet. Dette kommer frem i blandt andet stolenes træfarve, væg-billedernes naturmotiver, og ikke mindst et pastelgrønt whiteboard.

Væggene blev vide til at skabe et fint samspil med farverne og undgå de alt for stærke kontraster. Kontraster kan til tider, hvor man skal koncentrere sig, genere øjet, hvorfor de med fordel kan holdes ude af mødelokalet.

3. Trin: Et passende lydniveau er vigtigt!

Gulvene blev tæppebeklædt, for at dæmpe lydende i rummet. Ligeledes tager loftpladerne en del af støjen. Støj er ofte en af de helt store gener, på et kontor og er noget af det vigtigste man får under kontrol. Til sidst men ikke mindst blev mødelokalets, glasfacader overtrukket med klæbefolie, så personalemøderne ikke bliver distraheret af forbipasserende.

Hvis du kunne tænke dig et lignende design i dit firma, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.